Saan siis syödä pastaa, perunaa, kalaa, kanaa, kananmunaa, puuroja ja
sosekeittoja sekä vaaleaa leipää, jossa ei ole näkyviä siemeniä tai leseitä.
Siemenet nääs voivat tukkia tähystimen ja haitata tutkimuksen tekoa.
Tutkimusta edeltävä päivä saa
syödä liemimäistä ruokaa tyhjennyksen aloitukseen asti. Ei kuitenkaan saa käyttää maitotuotteita.
Aikamoinen muutos perinteiselle pihvin purijalle. Kyllähän minäkin kanaa ja kalaa syön, mutta en niinkään usein.
No mietintämyssy päähän ja ajatus syntyi makaroonilaatikosta kananjauhelihasta. Peruspastaa, vihanneksia ja jauhista.
Ostin pussin wokvihanneksia, perhospastaa ja 400g kanan jauhelihaa.
Ruskistin jauhiksen, lisäsin wokkivihannekset, puolipurkkia Koskenlaskija cheddaria ja keitin 200g makaroonia, eli osa perhospastaa ja hiukan perinteistä sarvimakaroonia.
Maustoin suolalla, pippurilla ja ripauksella jauheliha maustetta. Kaikki sekaisin ja laitoin uunivuokaan. Näytti kuivahkolta niin lisäsin vielä vettä seoksen päälle sen verran että neste "kurkki" hiukan makaroonien välistä.
Sitten vain uuniin hautumaan 200 asteeseen n. 40 minuutiksi.
Tulipa herkullisen makuista. Taas ihmettelin, miksi en useammin käytä kanajauhista, onhan se aika kevyttä ja jopa edullistakin.
Kuvaahan minulla ei sitten ollutkaan 🥰
Hyvää pääsiäistä, kevät on kuitenkin jo täällä❤️
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätäthän terveisesi❤️